Page 185 - PRIVATE JOURNAL 8th EDITION
P. 185

EXPERIENCE — ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ



                                                  νιΚοΣ λΕιβαδιαΣ – Tudor hall

                                                ΓΈΥΣΈΙΣ



                                   ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ




                                   Υπό τη μαεστρία του Chef de Cuisine Νίκου Λειβαδιά,

                                 κάθε πιάτο του Tudor Hall μεταμορφώνεται σε σύμβολο
                                   ελληνικής κομψότητας και γεύσης για κάθε επισκέπτη.

                                                     Συνέντευξη ΔΈΣΠΟΊΝΑ ΣΑΜΨΩΝ






























                                                               ΜΑΓΕΙΑ
                                              Δημιουργίες που καθηλώνουν τις αισθήσεις σε ένα επιμελώς
                                               λιτό μενού. Αριστερά, ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς.

             στον εβδοΜο όροφο του ξενοδοχείου King George, εκεί όπου η   πρώτο του αστέρι Michelin, αυξάνοντας την αίγλη του εστιατορί-
             αστική πολυτέλεια συναντά την καρδιά της Αθήνας, το Tudor Hall   ου και εδραιώνοντάς το ως προορισμό υψηλής γαστρονομίας. Η
             Restaurant στέκει σαν μία μικρή όαση γαστρονομίας, όπου η τέχνη   περιγραφή του οδηγού Michelin για την εμπειρία που επιφυλάσσει
             της γεύσης αναδεικνύεται με αριστοτεχνική φινέτσα. Στον χώρο   το εστιατόριο είναι αφοπλιστική: «Αν η ιδέα να δειπνήσετε στην
             αυτό, ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς έχει δημιουργήσει με τα   κομψή ταράτσα ενός ξενοδοχείου, με μουσική από πιάνο στο βά-
             πιάτα του μια τέλεια αρμονία ανάμεσα στην ελληνική παράδοση   θος και την αιώνια Ακρόπολη στο φόντο σας φαίνεται ελκυστική,
             και τις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής, κατακτώντας όχι μόνο τις   τότε το Tudor Hall είναι σίγουρα το μέρος για εσάς, ειδικά για ένα
             καρδιές των επισκεπτών, αλλά και του κορυφαίου διεθνούς γα-  ρομαντικό δείπνο με κεριά…».
             στρονομικού οδηγού, Michelin. Επιλέγοντας με αφοσίωση φρέ-  Έχοντας κατακτήσει πολλές διακρίσεις με αποκορύφωμα το
             σκα ελληνικά προϊόντα, ο Νίκος Λειβαδιάς μεταμορφώνει την   πρώτο αστέρι Michelin μέσα σε διάστημα δύο ετών, ποια είναι η
             αυθεντική πρώτη ύλη που έχει στα χέρια του σε δημιουργίες που   μεγαλύτερη πρόκληση ως Chef de Cuisine του Tudor Hall, ενός κο-
             θυμίζουν έργο τέχνης. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, η απαράμιλλη   ρυφαίου εστιατορίου στην καρδιά της Αθήνας;
             ποιότητα και το δημιουργικό όραμά του έφεραν στο Tudor Hall το   Πράγματι, κυρίως η απόκτηση του πρώτου μας αστεριού   ‣




                                                                                                                     183
 182  THE  PRIVATE  JOURNAL                             THE  PRIVATE  JOURNAL                                        183
   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190