Page 172 - PRIVATE JOURNAL 2019
P. 172
EXPERIENCE — FINE DININg
γαστρονοΜικα συγΚΟμΙΔΗ
τοπια Οι σεφ του «Under»
βουτούν στον
βυθό γύρω από
το εστιατόριο και
«τρυγούν» οι ίδιοι τα
φύκια, τα σαλιγκάρια,
Ένα τολμηρό γαστρο-οικολογικό εστιατόριο και τα όστρακα που
στη Νορβηγία βυθίζει τη σάλα του φαγητού χρησιμοποιούν στην
κουζίνα.
και απογειώνει την εμπειρία των επισκεπτών.
Κείμενο ΔηΜητρηΣ άντωνοΠουλοΣ
5.000mm κατω
απο την Θαλασσα
ΒυΘΟσ Under.no
Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της Ευρώπης και το μεγαλύτερο στον κόσμο στην άκρη της νότιας Νορβηγίας.
170 171