Page 172 - PRIVATE JOURNAL 2019
P. 172

EXPERIENCE — FINE DININg



                                 γαστρονοΜικα                                                                                                                                                                                            συγΚΟμΙΔΗ



                                                     τοπια                                                                                                                                                                              Οι  σεφ του «Under»
                                                                                                                                                                                                                                          βουτούν στον
                                                                                                                                                                                                                                         βυθό γύρω από
                                                                                                                                                                                                                                         το εστιατόριο και
                                                                                                                                                                                                                                        «τρυγούν»  οι ίδιοι τα
                                                                                                                                                                                                                                       φύκια, τα σαλιγκάρια,
                                         Ένα τολμηρό γαστρο-οικολογικό εστιατόριο                                                                                                                                                       και τα όστρακα που
                                         στη Νορβηγία βυθίζει τη σάλα του φαγητού                                                                                                                                                       χρησιμοποιούν στην
                                                                                                                                                                                                                                            κουζίνα.
                                         και απογειώνει την εμπειρία των επισκεπτών.

                                                    Κείμενο ΔηΜητρηΣ άντωνοΠουλοΣ










































                                    5.000mm  κατω




                        απο την Θαλασσα






                                                               ΒυΘΟσ                                                                        Under.no
                            Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της Ευρώπης και το μεγαλύτερο στον κόσμο στην άκρη της νότιας Νορβηγίας.




             170                                                                                                                                                                                                                                       171
   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177