Page 173 - PRIVATE JOURNAL 2019
P. 173

EXPERIENCE — FINE DININg



 γαστρονοΜικα                                                                                          συγΚΟμΙΔΗ



 τοπια                                                                                               Οι  σεφ του «Under»
                                                                                                        βουτούν στον
                                                                                                       βυθό γύρω από
                                                                                                       το εστιατόριο και
                                                                                                     «τρυγούν»  οι ίδιοι τα
                                                                                                     φύκια, τα σαλιγκάρια,
 Ένα τολμηρό γαστρο-οικολογικό εστιατόριο                                                             και τα όστρακα που
 στη Νορβηγία βυθίζει τη σάλα του φαγητού                                                            χρησιμοποιούν στην
                                                                                                          κουζίνα.
 και απογειώνει την εμπειρία των επισκεπτών.

 Κείμενο ΔηΜητρηΣ άντωνοΠουλοΣ










































  5.000mm  κατω




 απο την Θαλασσα






 ΒυΘΟσ    Under.no
 Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της Ευρώπης και το μεγαλύτερο στον κόσμο στην άκρη της νότιας Νορβηγίας.




 170                                                                                                                 171
   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178