Page 180 - PRIVATE JOURNAL 7th EDITION
P. 180
EXPERIENCE — ΓΆΣΤΡΌΝΌΜΙΆ
«ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ»
Το βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας του Delta σέβεται τους πόρους της φύσης, αναδεικνύοντας τη σημασία της αειφορίας σε κάθε ευφάνταστο πιάτο. Οι συνεργασίες
με μικρούς παραγωγούς από κάθε σημείο της χώρας εφοδιάζουν την κουζίνα με αυθεντικά πρωτότυπα και σπάνια υλικά, με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα.
Απέναντι σελίδα, από αριστερά, οι head chefs Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας.
deltA reStAUrAnt
ΤΌ ΒΡΆΒΕΎΜΕΝΌ
ΤΡΙΓΏΝΌ ΓΕΎΣΗΣ, ΦΎΣΗΣ
ΚΆΙ ΕΜΠΕΙΡΙΆΣ
Το γαστρονομικό δίδυμο του εστιατορίου Delta συνδυάζει
αρμονικά τη σκανδιναβική και την ελληνική κουζίνα στο
εντυπωσιακό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
© ZAK VIEMON
Κείμενο ΒΊΒΊΑΝ ΒΟΎΡΤΣΑ
178 THE PRIVATE JOURNAL THE PRIVATE JOURNAL 179