Page 181 - PRIVATE JOURNAL 7th EDITION
P. 181

EXPERIENCE — ΓΆΣΤΡΌΝΌΜΙΆ
                                                    «ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ»
              Το βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας του Delta σέβεται τους πόρους της φύσης, αναδεικνύοντας τη σημασία της αειφορίας σε κάθε ευφάνταστο πιάτο. Οι συνεργασίες
                με μικρούς παραγωγούς από κάθε σημείο της χώρας εφοδιάζουν την κουζίνα με αυθεντικά πρωτότυπα και σπάνια υλικά, με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα.
                                      Απέναντι σελίδα, από αριστερά, οι head chefs Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας.
















































 deltA reStAUrAnt
 ΤΌ ΒΡΆΒΕΎΜΕΝΌ



 ΤΡΙΓΏΝΌ ΓΕΎΣΗΣ, ΦΎΣΗΣ



 ΚΆΙ ΕΜΠΕΙΡΙΆΣ




 Το γαστρονομικό δίδυμο του εστιατορίου Delta συνδυάζει
 αρμονικά τη σκανδιναβική και την ελληνική κουζίνα στο
 εντυπωσιακό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
 © ZAK VIEMON

 Κείμενο ΒΊΒΊΑΝ ΒΟΎΡΤΣΑ





 178  THE  PRIVATE  JOURNAL                             THE  PRIVATE  JOURNAL                                        179
   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186