Page 179 - PRIVATE JOURNAL 2019
P. 179
EXPERIENCE — gastRoNoMY
alain PaSSard ΤΑΡΤΑΡ
πΑΝΤζΑΡΙΟυ
tHE aRtIsaN CHEF καρδιά του κάθε
Βέλος στην
carnivore αυτό το
ταρτάρ! Μόνο που
είναι φτιαγμένο
από παντζάρι,
κομμένο στο χέρι
με το μαχαίρι, και
η γήινη γλύκα του
παίρνει φωτιά από
χορσράντις και
μουστάρδα καρότου.
Σαξοφωνίστας, ζωγράφος, γλύπτης, ντιζάινερ, μα, πάνω απ’ όλα,
ένας κορυφαίος 3άστερος σεφ που μετατρέπει τα λαχανικά του
κήπου του σε μικρά αριστουργήματα του fine dining. paUlIne le GoFF
Κείμενο ΔηΜητρηΣ άντωνοΠουλοΣ arpèGe
176 tHE PRIVatE JoURNaL tHE PRIVatE JoURNaL 177