Page 78 - PRIVATE JOURNAL 2019
P. 78

KNOWLEDGE — κράσι


















































                           «Tο Vinsanto 20 χρόνια παλαιωμένο σε βαρέλι είναι ένα
                         κρασί με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς ξεκίνησε
                            δοκιμαστικά από τον πατέρα μου τη δεκαετία του '60»



              αξέχαστο, θα πρέπει και η στιγμή να είναι   Άραγε ο Ματθαίος Αργυρός τρέφει ξε-  ουργίας δεν κλείνει σε μια ετικέτα. Ούτε
              αξέχαστη – το κατάλληλο κρασί, με την   χωριστά αισθήματα γι’ αυτό, όπως ένας   και η σημαντική επιβράβευση στερεί από
              κατάλληλη παρέα, το κατάλληλο φαγητό   πατέρας για τις εξαιρετικές επιδόσεις του   τις υπόλοιπες ετικέτες την αμέριστη προ-
              και την κατάλληλη διάθεση».         παιδιού του; «Προφανώς, τα Vinsanto μάς   σοχή του. «Προσωπικά, είμαι περήφανος
                                                  κάνουν σταθερά περήφανους, λαμβάνο-  για όλα μου τα κρασιά, όπως είναι ένας
                      ο χάράκτηράσ                ντας πάντα τις καλύτερες κριτικές και   γονιός για τα παιδιά του. Απολαμβάνω το
                      του VINSANTO                τις καλύτερες βαθμολογίες παγκόσμια.   γεγονός ότι είναι αποτέλεσμα ομαδικής
              Λέγεται ότι τα brands σήμερα αποκτούν   Ίσως να μην είναι γνωστό ότι το Vinsanto   δουλειάς και θέλω πάντα να τα βελτιώνω
              χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ποιος να   20 χρόνια παλαιωμένο σε βαρέλι είναι   όλο και περισσότερο». •
              είναι άραγε ο χαρακτήρας του εμβλημα-  ένα κρασί με ιδιαίτερη συναισθηματική
              τικού Vinsanto από το οικογενειακό του   αξία, καθώς ξεκίνησε δοκιμαστικά από
              κτήμα; Για τους περισσότερους θαυμαστές   τον πατέρα μου τη δεκαετία του ’60. Πέ-   ΔυνΑΜίκη
              του, η συγκεκριμένη ετικέτα αποτελεί πα-  ρυσι, το συγκεκριμένο κρασί ανέβηκε στο   η τρέχουσα ετήσια παραγωγή του «κτήματος
              ράθυρο της Σαντορίνης στον κόσμο. Τι να   υψηλότερο βάθρο παγκόσμια, παίρνοντας   αργυρού», σε φιάλες, ανέρχεται στις 400.000 και
              «βλέπουν», όμως, οι επισκέπτες από κάθε   100/100 από το περιοδικό Wine & Spirits   οι εξαγωγές αγγίζουν το 65% της παραγωγής.
              γωνιά της γης μέσα σε αυτές τις γουλιές;   Magazine στις ΗΠΑ». Ο κύκλος της δημι-  estateargyros.com




             076                                        THE  PRIVATE  JOURNAL
   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83