Page 153 - PRIVATE JOURNAL #1
P. 153

EXPERIENCE — FINE DINING














































































 BLUE HILL AT STONE BARNS                   TREVISO ENDS, SARDINE CREAM & SMOKED ROE
 Στο εστιατόριο του dan Barber κάθε γεύμα διαρκεί περισσότερο από πέντε ώρες. Πιάτα όπως η ολόκληρη   Στο «Blue hill at stone Barns» , ο βραβευμένος σεφ με το πιάτο από κόκκινο ραντίτσιο, κρέμα σαρδέλας
 κεφαλή χοίρου σε κρούστα αλατιού βασίζονται στις πρώτες ύλες της ιδιόκτητης φάρμας.   και καπνιστό αβγοτάραχο διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην τέχνη και την έκπληξη.
   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158