Page 162 - PRIVATE JOURNAL 2020
P. 162
EXPERIENCE — γάστρονομιά
Mirazur η καρδία
του mirazur
στο Κάλύτέρο άνθρωπος στο
Ο Mauro Colagreco
νιώθει άλλος
μποστάνι του
έστιάτοριο και χρησιμοποιεί
στην κουζίνα του
τα καταπληκτικά
προϊόντα που
τού Κοσμού καλλιεργεί. Αριστερά:
Καλλιτεχνική
γαστρονομία με
πάπια Challans, υφές
δαμάσκηνου και
άνθη υσσώπου.
Ο Ιταλοαργεντίνος mauro Colagreco οδήγησε μέσα
σε 13 χρόνια το mirazur στην κορυφή, με μια άκρως
καλλιτεχνική κουζίνα, δεμένη στενά με τη γη.
Κείμενο Δημητρης Αντωνόπόυλός
160 161161