Page 162 - PRIVATE JOURNAL 2020
P. 162

EXPERIENCE — γάστρονομιά




                                                               Mirazur                                                                                                                                                                        η καρδία
                                                                                                                                                                                                                                            του mirazur
                                    στο Κάλύτέρο                                                                                                                                                                                             άνθρωπος στο
                                                                                                                                                                                                                                           Ο Mauro Colagreco
                                                                                                                                                                                                                                             νιώθει άλλος
                                                                                                                                                                                                                                             μποστάνι του
                                           έστιάτοριο                                                                                                                                                                                       και χρησιμοποιεί
                                                                                                                                                                                                                                            στην κουζίνα του
                                                                                                                                                                                                                                            τα καταπληκτικά
                                                                                                                                                                                                                                             προϊόντα που
                                          τού Κοσμού                                                                                                                                                                                      καλλιεργεί. Αριστερά:
                                                                                                                                                                                                                                             Καλλιτεχνική
                                                                                                                                                                                                                                            γαστρονομία με
                                                                                                                                                                                                                                          πάπια Challans, υφές
                                                                                                                                                                                                                                            δαμάσκηνου και
                                                                                                                                                                                                                                            άνθη υσσώπου.
















































                                      Ο Ιταλοαργεντίνος mauro Colagreco οδήγησε μέσα
                                     σε 13 χρόνια το mirazur στην κορυφή, με μια άκρως
                                          καλλιτεχνική κουζίνα, δεμένη στενά με τη γη.

                                                    Κείμενο Δημητρης Αντωνόπόυλός




             160                                                                                                                                                                                                                                       161161
   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167