Page 163 - PRIVATE JOURNAL 2020
P. 163

EXPERIENCE — γάστρονομιά




 Mirazur                                                                                                   η καρδία
                                                                                                         του mirazur
 στο Κάλύτέρο                                                                                             άνθρωπος στο
                                                                                                         Ο Mauro Colagreco
                                                                                                           νιώθει άλλος
                                                                                                           μποστάνι του
 έστιάτοριο                                                                                               και χρησιμοποιεί
                                                                                                          στην κουζίνα του
                                                                                                          τα καταπληκτικά
                                                                                                           προϊόντα που
 τού Κοσμού                                                                                             καλλιεργεί. Αριστερά:
                                                                                                           Καλλιτεχνική
                                                                                                          γαστρονομία με
                                                                                                        πάπια Challans, υφές
                                                                                                          δαμάσκηνου και
                                                                                                          άνθη υσσώπου.
















































 Ο Ιταλοαργεντίνος mauro Colagreco οδήγησε μέσα
 σε 13 χρόνια το mirazur στην κορυφή, με μια άκρως
 καλλιτεχνική κουζίνα, δεμένη στενά με τη γη.

 Κείμενο Δημητρης Αντωνόπόυλός




 160                                                                                                                 161161
   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168