Page 142 - UNIQUE MAGAZINE
P. 142

EXPERIENCE  Food




            sAvory tArt                                        Method  in a large bowl, add the butter, icing sugar, almond powder,
                                                               eggs, salt, flour, cocoa and stir very well. place the mixture in the fridge for
            αλμυρη   ταρτα   σοκολατασ                         30 minutes. When ready, remove from fridge and spread the mixture on a
                                                               baking frame. bake in the oven to 180°c for 30-35 minutes. Moving on to
                                                               the ganache, heat the sugar, heavy cream, salt on a pot and blend very well.
                                                               Add the milk chocolate and the dark chocolate and continue blending. let
            i ngredients              υ λικ α                  it cool while mixing regularly. remove the tart from the baking frame and
            for the tArt              για την ταρτα            spread the ganache on top.
                                                •
                     •
            •  700 g. butter   500 g. icing sugar  •  700 γρ. βούτυρο   500 γρ.
                                             •
            •  125 g. almond powder   άχνη ζάχαρη   125 γρ. πούδρα  Έ κτ Έ λ Έ ση  σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το βούτυρο, την άχνη
                    •
            •  250 g. eggs   10 g. salt   αμυγδάλου   250 γρ. αυγά  ζάχαρη, την πούδρα αμυγδάλου, τα αυγά, το αλάτι, το αλεύρι και το κακάο
                                            •
                     •
            •  1.125 g. flour   125 g. cocoa   •  10 γρ. αλάτι   1.125 γρ. αλεύρι  και ανακατεύουμε πολύ καλά. τοποθετούμε το τελικό μας μίγμα στο ψυγείο
                                              •
                                      •  125 γρ. κακάο         για μισή ώρα, ώστε το ζυμάρι μας να παγώσει. μόλις είναι έτοιμο, αφαιρούμε
            for the gAnAche                                    από το ψυγείο και το στρώνουμε ομοιόμορφα σε ένα τσέρκι. Έπειτα, ψήνουμε
            •  600 g. heavy cream     για την γκαναζ           στο φούρνο στους 180°c βαθμούς για 30-35 λεπτά. σε ένα κατσαρολάκι
            •  260 g. sugar           •  600 γρ. κρέμα γάλακτος    ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε
            •  320 g. milk chocolate   •  260 γρ. ζάχαρη   320 γρ. σοκολάτα  πολύ καλά. προσθέτουμε τις 2 σοκολάτες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
                                               •
            •  150 g. dark chocolate   γάλακτος   150 γρ. σοκολάτα υγείας  αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας συνέχεια. αφαιρούμε την τάρτα από
                                           •
            •  8 g. salt              •  8 γρ. αλάτι           το τσέρκι και στρώνουμε από πάνω την γκανάζ σοκολάτας.






























                                                                                         preparation time: 20 Minutes
                                                                                         cook time: 15 Minutes
                                                                                         portions: 8 -10
                                                                                         difficulty level: 2

                                                                                         Χρόνος εκτέλεσης: 20 λΈπτα
                                                                                         Χρόνος ψησίματος: 15 λΈπτα
                                                                                         μερίδες: 8 -10
            lAgunA resort & spA
                                                                                         βαθμός δυσκολίας: 2

            142                                                                            UNIQUE DEStINatION
   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147