Page 147 - UNIQUE MAGAZINE
P. 147
EXPERIENCE Food
Mini Muffins Method preheat the oven to 190°c. in a large bowl, add the flour,
cocoa powder, baking soda and salt. Mix all the ingredients very well until
M i N i MU ffi N s πορτοκαλιου they incorporate. Add the chocolate drops and continue mixing. take an-
other clean bowl and beat the eggs, melted butter, milk and orange extract.
i ngredients υ λικ α pour the liquid mixture into the first one and stir very well until you get a wet
for the Muffins για τα MUffiN dough. fill in the baking frames with the mixture and bake in the oven for 20
•
• 220 g. melted butter 4 big eggs • 220 γρ. βούτυρο λιωμένο minutes. let the muffins cool completely and remove from baking frames.
450 ml. milk 2 tbsp. οrange • 4 μεγάλα αυγά 450 ml. γάλα then, place alternately on each muffin whipped cream and the chocolate
•
•
extract 460 g. flour 120 g. • 2 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού discs, from the largest to the smallest. in the last one top with the strawber-
•
•
cocoa powder 530 g. brown • 460 γρ. αλεύρι 120 γρ. σκόνη ry and sprinkle icing sugar over the muffins.
•
•
sugar 2 tbsp. cocoa powder κακάου 530 γρ. καστανή ζάχαρη Έ κτ Έ λ Έ ση προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190°c. σε ένα
•
•
•
• 2 tbsp. baking soda 1 tbsp. • 2 κ.γ. baking powder μεγάλο μπολ, βάζουμε τα στερεά υλικά, εκτός των σταγόνων σοκολάτας
salt 340 g. milk chocolate drops • 2 κ.γ. μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. προσθέτουμε τις σταγόνες
•
•
• 20 baking frames for muffins • 1 κ.γ. αλάτι 340 γρ. σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε ξανά. σε άλλο μπολ χτυπάμε τα υπόλοιπα
σοκολάτας γάλακτος υλικά, προσθέτουμε το υγρό μίγμα μέσα στα στερεά υλικά και αναμιγνύουμε
20 φόρμες για muffins φ4 cm πολύ καλά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια υγρή ζύμη. γεμίζουμε μέχρι επάνω
τις μικρές φόρμες με τη ζύμη. στη συνέχεια, ψήνουμε στον φούρνο για 20
for the decorAtion για τη διακοσμηση λεπτά. αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν εντελώς και τα αφαιρούμε από
• 4 chocolate dishes for each muffin • 4 δισκάκια σοκολάτας υγείας τις φόρμες. στη συνέχεια, ξεκινώντας εναλλάξ, προσθέτουμε πάνω στο κάθε
3,5 cm/3 cm/2,5 cm/1,5 cm για κάθε muffin διαστάσεων 3,5cm/ muffin σαντιγί και ένα δισκάκι σοκολάτας, τα τοποθετούμε από το μεγαλύτερο
• Whipped cream 3 cm/2,5 cm/1,5 cm προς το μικρότερο. στο τελευταίο τοποθετούμε τη φράουλα και κοσκινίζουμε
• 1/4 strawberry for each muffin • σαντιγί ζάχαρη άχνη.
• icing sugar • 1/4 φράουλας για κάθε muffin
• ζάχαρη άχνη preparation time: 25 Minutes Χρόνος εκτέλεσης: 25 λΈπτα
cook time: 20 Minutes Χρόνος ψησίματος: 20 λΈπτα
portions: 20 μερίδες: 20
difficulty level: 2 βαθμός δυσκολίας: 2
noridA beAch hotel
146 UNIQUE DEStINatION