Page 149 - UNIQUE MAGAZINE
P. 149

EXPERIENCE  Food









































 rAMirA beAch hotel




 chocolAte trilogy   Έ κτ Έ λ Έ ση  for the white chocolate ganache, place in a pot 100 g. of
 heavy cream and 2 gelatin sheets and heat. Add the white chocolate and stir
 τριλογια   σοκολατασ  until the mixture gets a liquid even form.  for the couverture ganache, place
 in a pot 200 g. heavy cream and 2 gelatin sheets and heat. Add the couver-
 i ngredients  υ λικ α  ture and stir again to form a liquid even mixture. in a 20 cm baking frame,
 •  biscuit, grated  •  τριμμένο μπισκότο  spread a layer of the grated biscuits and melted butter. let it cool and add a
 •  butter    •  βούτυρο  layer of couverture ganache. When ready, spread a layer of white chocolate
 •  200 g. white chocolate    •  200 γρ. λευκή σοκολάτα  ganache. once again, let it to cool and add the milk chocolate with the
 •  300 g. heavy cream    •  300 γρ. κρέμα γάλακτος  praline. optionally, you can add a few drops of cognac. When ready, garnish
 •  4 gelatin sheets    •  4 ζελατίνες   with an icing bag and add any fruits of preference.
 •  200 g. couverture chocolate    •  200 γρ. κουβερτούρα
 •  200 g. milk chocolate    •  200 γρ. σοκολάτα γάλακτος  Έ κτ Έ λ Έ ση  για την γκανάζ λευκής σοκολάτας ζεσταίνουμε 100 γ. κρέμα
 •  2 tbsp. praline  •  2 κουταλιές σούπας πραλίνα  γάλακτος και λιώνουμε 2 ζελατίνες. προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα και
 ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ρευστό και ομοιογενές μίγμα.  για την
 γκανάζ κουβερτούρας ζεσταίνουμε 200 γ. κρέμα γάλακτος και λιώνουμε 2
 ζελατίνες. προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει
 ένα ρευστό και ομοιογενές μίγμα όπως πριν. σε ένα τσέρκι 20 cm κάνουμε
 μία στρώση από τριμμένα μπισκότα και λιωμένο βούτυρο (περίπου 2 cm), το
 αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε μια στρώση γκανάζ κουβερτούρας.
 μόλις κρυώσει, προσθέτουμε μια στρώση λευκής γκανάζ. το αφήνουμε να
 preparation time: 20 Minutes  Χρόνος εκτέλεσης: 20 λΈπτα  κρυώσει και προσθέτουμε τη σοκολάτα γάλακτος με την πραλίνα (προαιρετικά
 portions: 3-4  μερίδες: 3-4  προσθέτουμε και μερικές σταγόνες κονιάκ). μόλις κρυώσει γαρνίρουμε με
 difficulty level: 2  βαθμός δυσκολίας: 2  ένα κορνέ και στολίζουμε με σοκολατένια υλικά ή φρούτα της αρεσκείας μας.
 148  UNIQUE DEStINatION
   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154