Page 139 - UNIQUE MAGAZINE
P. 139
EXPERIENCE Food
chocolAte Mousse Method in a bowl, separate the egg whites from yolks and mix them
very well until they form a meringue. in another bowl, beat the heavy cream.
μουσ σοκολατασ Melt the dark chocolate in bain marie. using another clean bowl, pour in
the egg yolks and sugar and beat until the mixture is white. At this point,
i ngredients add the chocolate mixture you created earlier. Mix very well, add the heavy
•
• 2 eggs 250 g. dark chocolate cream and continue stirring for a couple of minutes. last but not least, add
• 250 g. heavy cream 70 g. sugar the meringue and blend gently. place the chocolate in the fridge for 2 hours
•
and you are ready to serve!
υ λικ α Έ κτ Έ λ Έ ση σε ένα μπολ, τοποθετούμε τα ασπράδια των αυγών και
•
• 2 αυγά 250 γρ. σοκολάτα υγείας τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα. Έπειτα,
• 250 γρ. κρέμα γάλακτος σε άλλο μπολ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι ελαφρώς να πήξει.
• 70 γρ. ζάχαρη στη συνέχεια, λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας σε μπεν μαρί. παίρνουμε ένα
καινούριο καθαρό μπολ και χτυπάμε τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι
να πάρουν λευκό χρώμα. σε αυτό το σημείο, ρίχνουμε στο μίγμα τη σοκολάτα
που λιώσαμε νωρίτερα. ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά, προσθέτουμε την
κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε για λίγο ακόμη το ανακάτεμα. βάζουμε τώρα
preparation time: 20 Minutes Χρόνος εκτέλεσης: 20 λΈπτα τη μαρέγκα και την αναμιγνύουμε με το υπόλοιπο μίγμα με ελαφρές κινήσεις.
portions: 4 μερίδες: 4 τέλος, τοποθετούμε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες και είμαστε
difficulty level: 1 βαθμός δυσκολίας: 1 έτοιμοι να σερβίρουμε μετά.
fAMily villAge beAch hotel
138 UNIQUE DEStINatION