Page 139 - UNIQUE MAGAZINE
P. 139

EXPERIENCE  Food




 chocolAte Mousse   Method  in a bowl, separate the egg whites from yolks and mix them
 very well until they form a meringue. in another bowl, beat the heavy cream.
 μουσ   σοκολατασ  Melt the dark chocolate in bain marie. using another clean bowl, pour in
 the egg yolks and sugar and beat until the mixture is white. At this point,
 i ngredients  add the chocolate mixture you created earlier. Mix very well, add the heavy
 •
 •  2 eggs    250 g. dark chocolate  cream and continue stirring for a couple of minutes. last but not least, add
 •  250 g. heavy cream    70 g. sugar  the meringue and blend gently. place the chocolate in the fridge for 2 hours
 •
 and you are ready to serve!
 υ λικ α  Έ κτ Έ λ Έ ση  σε ένα μπολ, τοποθετούμε τα ασπράδια των αυγών και
 •
 •  2 αυγά    250 γρ. σοκολάτα υγείας  τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα. Έπειτα,
 •  250 γρ. κρέμα γάλακτος    σε άλλο μπολ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι ελαφρώς να πήξει.
 •  70 γρ. ζάχαρη  στη συνέχεια, λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας σε μπεν μαρί. παίρνουμε ένα
 καινούριο καθαρό μπολ και χτυπάμε τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι
 να πάρουν λευκό χρώμα. σε αυτό το σημείο, ρίχνουμε στο μίγμα  τη σοκολάτα
 που λιώσαμε νωρίτερα. ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά, προσθέτουμε την
 κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε για λίγο ακόμη το ανακάτεμα. βάζουμε τώρα
 preparation time: 20 Minutes  Χρόνος εκτέλεσης: 20 λΈπτα  τη μαρέγκα και την αναμιγνύουμε με το υπόλοιπο μίγμα με ελαφρές κινήσεις.
 portions: 4  μερίδες: 4  τέλος, τοποθετούμε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες και είμαστε
 difficulty level: 1  βαθμός δυσκολίας: 1  έτοιμοι να σερβίρουμε μετά.





 fAMily villAge beAch hotel











































 138  UNIQUE DEStINatION
   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144